cea mai buna masina de spalat

Samsung: mașini de spălat rufe inteligente

Mașina de spălat este o adevărată binecuvântare, mai ales dacă este o mașină automată și a fost creată de o companie de încredere folosind cele mai noi tehnologii.

Astăzi Samsung este un brand puternic care produce electronice, electrocasnice și automobile. Numele Sum-Sung se traduce „trei stele” (trei fii ai fondatorului companiei, Li). La moment, Samsung se află în Top 3 lideri vânzări de pe piață. Dar astăzi vorbim despre cele mai bune mașini de spălat de la Samsung.

De ce Samsung?

Electrocasnicele Samsung – standard european ridicat de calitate, design variabil, cele mai noi inovații. Compania ia în considerare dorințele consumatorului, producând articole cu diverse funcții, dimensiuni, încărcare, ceea ce face mai ușoară alegerea. Un punct foarte important este designul recunoscut, care nu poate fi confundat cu altul.

Samsung: mașini de spălat
Samsung: mașini de spălat de top

Compania se străduiește să faciliteze cât mai mult rutina gospodăriei, astfel încât noi să avem mai mult timp liber.

Caracteristici tehnice ale Samsung: mașini de spălat

 • Noile mașini au tehnologia Diamond Drum. Compania a dezvoltat un design cu o suprafață neconvențională în fagure. Apa, rămâne în celule, devine un strat între haine și dispozitiv. Efect: rufele alunecă mai ușor, efectul este delicat.
 • Designul special soft-curl drum previne ondularea și întinderea țesăturilor.
 • Can Balance – echilibrează conținutul din tambur pentru a-l distribui uniform.
 • Volumul de încărcare – de la 4 kg la 12 kg.
 • Motor digital invertor – atașat la tambur, ceea ce reduce semnificativ uzura pieselor. Se folosesc încălzitoare ceramice, care nu se tem de apa dură. Datorită inovației, compania garantează o durată de viață a motorului de 10 ani.
 • Generator Eco Bubble. Datorită funcției, praful devine spumă, intră rapid în structura țesăturii, îmbunătățește spălarea petelor dificile, datorită bulelor de aer. Economisește praful de spălat, energie, permițând spălarea în apă rece.
 • VRT plus – tehnologie de reducere a vibrațiilor, echipamentul funcționează silențios, nu va sări pe podea în timpul rotirii.
 • Volt Control este un sistem de control pentru supratensiuni de până la 400 W. La tensiune scăzută sau înaltă, se oprește, așteaptă condiții normale pentru a continua să funcționeze.
 • Aqua stop este un sistem de protecție în două etape împotriva scurgerilor de apă. Un parametru important pentru cei care locuiesc în apartamente.
 • Comutator Jod Dial – puteți selecta programe cu un singur buton.
 • AddWash – adaugă ce ai uitat chiar si dupa start.

Nicio altă companie nu se poate lăuda cu un astfel de set de inovații pe piața mașinilor de spălat. Acesta este motivul pentru care majoritatea consumatorilor aleg marca Three Stars – Samsung.

Aspect, dimensiuni

Adesea, dispozitivul este ales nu prin funcționalitate, ci prin dimensiune, astfel încât să se potrivească în bucătărie, baie, hol. Există doar trei parametri aici – înălțime, lățime, adâncime. Fie că va fi o continuare a suprafeței de lucru a setului de bucătărie, fie că va sta sub chiuveta din baie, se va ascunde în dulapul holului.

În plus față de lățime și adâncime, este selectată opțiunea de încărcare: capacul vertical se deschide de sus, iar capacul frontal se deschide din lateral. Unitățile verticale sunt mai convenabile pentru încărcare și descărcare, pot fi instalate lateral și direct pe perete. Dimensiuni 90 x 40 cm, adâncime 60 cm. Ambele versiuni pot avea dimensiuni complete. Incastrat – doar frontal. Structurile frontale necesită spațiu pentru a deschide complet trapa.

Specificații

Merită să acordați atenție clasei de consum de energie. Cele mai economice au clasa A++ și mai mult. Nu urmăriți viteza maximă de centrifugare, 1200 rpm sunt suficiente, mai ales că este interzisă rotirea mai multor țesături la rotații mari. Se recomandă să alegeți un model cu protecție împotriva scurgerilor, acest lucru va preveni inundarea vecinilor sau un scurtcircuit.

Din lista de mai sus a caracteristicilor mașinilor și software-ului, va trebui să selectați mai multe dintre cele mai necesare funcții și să determinați prioritățile.

Eticheta de preț

Un punct important atunci când alegeți un produs este prețul. În acest sens, produsele companiei sunt foarte democratice. Există o clasă economică, există o clasă premium, pentru fiecare gust și buget. Este clar că opțiunea mai puțin costisitoare va avea mai puține opțiuni și caracteristici, dar, pe de altă parte, nu toată lumea are nevoie de toate aceste funcții. Orice know-how face un dispozitiv nou mai scump.

Mașinile de spălat de clasă economică au suficiente programe, există moduri unice, funcții suplimentare, acestea vor oferi o calitate excelentă a procesului, o abordare delicată a țesăturilor.

TOP 8 mașini de spălat rufe inteligente Samsung

Printre sutele de mașini de spălat ale companiei, consumatorii, în timp ce făceau cumpărături, au identificat cele mai populare unități în 2021. Iată TOP 8 mașini de spălat rufe Samsung

Samsung WD90N740NOA – cea mai bună mașina de spălat cu uscător inteligentă a mometului

Samsung WD90N740NOA

Verifică preț

Mașină de spălat Samsung tip automat pentru spălarea a 9 kg de haine. Dimensiuni generale – lățime 60 cm, adâncime 60 cm și înălțime 85 cm. Carcasă albă cu încărcare frontală.

Rezervor din plastic, care oferă o reducere a greutății și reduce zgomotul în timpul funcționării.

masina de spalat

Spălare. Are 14 programe, le vom enumera pe cele speciale:

 • Rufe delicate
 • Lână
 • Quick wash
 • Sintetice
 • Clătire + stoarcere
 • Spălare zilnica
 • Curățare tambur eco
 • Hygiene Steam
 • Spălare super eco
 • Cotton Dry
 • Syntetics Dry
 • Speed Wash+Dry.

Iar consumul de apă pentru un ciclu complet este de ~ 50 litri, cu o sarcină maximă de rufe – 9 kg. Elementul de încălzire este realizat din ceramică.

Consum de energie. Acest model are o clasă de eficiență energetică „A” (bună), ceea ce înseamnă că consumul de energie pentru curățarea a 1 kg de lenjerie de bumbac la 60 ° C va fi mai mic de 0,19 kW * h / kg. Deoarece are funcția uscare, acest lucru reduce întotdeauna eficiența energetică.

Controlul echilibrului tamburului în timpul filării. Această caracteristică ajută la extinderea duratei de viață a mașinii de spălat și reduce zgomotul și vibrațiile.

Controlul nivelului de spumă este necesar dacă detergentul a fost ales incorect sau ați pus mai mult detergent decât a fost necesar. În acest caz, după clătire, pompa pompează excesul de spumă, ceea ce oferă o clătire mai bună și protejează mașina de umezeală.

masina de spalat samsung

Protecția pentru copii vă permite să blocați butoanele de control, acest lucru este util atunci când un copil poate opri sau schimba programul, funcția este pornită printr-o combinație de mai multe taste.

Adăugarea rufelor. Samsung WD90N740NOA este echipată cu add wash – puteți adăuga un articol atunci când apa a început deja să umple tamburul.

Uscarea rufelor. Funcția poate fi utilă atunci când nu există un loc pentru uscarea rufelor spălate sau pentru a economisi timp. Tamburul se rotește și aerul fierbinte suflă umezeala din material. Acest lucru implică un consum suplimentar de energie.

Curățare puternică. Tehnologia Eco Bubble™ asigură o curățare puternică, chiar și la temperaturi reduse. Detergentul este transformat în bule, astfel încât acesta va pătrunde rapid în țesături și va elimina cu ușurință murdăria.


Vezi și Recenzie Roborock S6 MaxV

Sharing is caring!

1 thought on “Samsung: mașini de spălat rufe inteligente”

 1. Pingback: 8 modalități de a scăpa de mirosul neplăcut din baie »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *