rujuri de buget

3 rujuri de buget în nuanțe de toamnă

Despre produsele cosmetice IMPALA

IMPALA cosmetics este un producător german de produse cosmetice decorative care poate concura cu multe mărci de lux. Formule inovatoare și prețuri accesibile – acestea sunt calitățile mărcii favorite a unui număr mare de femei. Gama include fonduri de ten ușoare, highlight-ere, tușuri de ochi, rujuri mate și balsamuri pentru buze, lacuri de unghii și multe altele.

Atunci când aleg o culoare de ruj, artiștii de machiaj recomandă să nu vă concentrați doar pe tipul de culoare, ci și pe stilul vestimentar și chiar pe sezon. Împreună cu produsele cosmetice IMPALA, vă propunem să studiați în detaliu cele mai frumoase nuanțe de ruj din acest sezon.

Creioane pentru buze IMPALA

ruj creion

Textura mătăsoasă a creioanelor IMPALA se simte ca un balsam de buze, dar în același timp adaugă luminozitate, matifiere și culoare bogată. O nuanță roz pastelată sau burgund este un finisaj perfect pentru orice aspect de toamnă. 35 de nuanțe super-stabile în linie – fiecare rezistă până la 10 ore pe buze.

Ruj cu rezistență îndelungată IMPALA

ruj impala

Rujurile mate IMPALA au o textură delicată, catifelată, oferind buzelor o culoare bogată și de lungă durată datorită unei formule High-Tech îmbunătățite. Paleta largă de culori variază de la tonuri delicate de nud și iaurt la roșii și violete mai intense. În plus, rujul conține ceară de albine și ulei de ricin, care hrănesc și înmoaie ușor pielea, prevenind formarea de fisuri și descuamare.

Luciu de buze IMPALA

luciu de buze impala

Oferă buzelor o culoare modernă și vibrantă, precum și o strălucire intensă. Conține vitamina E ce îngrijește buzele și previne uscarea și îmbătrânirea lor cauzată de radicalii liberi, iar filtrul UV protejează eficient împotriva radiațiilor solare. Pensula speciala permite o aplicare ușoară și precisă.

Cu aceste rujuri de buget superbe vei arăta ca o Regină a Toamnei!


Vezi și 9 sfaturi pentru a ieși mai bine în fotografii

Sharing is caring!
more

1 thought on “3 rujuri de buget în nuanțe de toamnă”

  1. Pingback: Drojdie pentru piele frumoasă: beneficii galactomyces »

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *