xiaomi mi band 6

Recenzie XIAOMI MI BAND 6: Își merită banii?

Seria Mi Band de la Xiaomi a fost și rămâne una dintre cele mai accesibile soluții de pe piața brățărilor de fitness. Anterior, seria era unică, dar astăzi puteți găsi cu ușurință soluții similare de la alți producători, deși adesea, într-un fel sau altul, acestea vor fi inferioare Xiaomi în ceea ce privește prețul sau setul de caracteristici/raportul calitate-preț.

Cu fiecare nouă versiune a brățării, Mi Band evoluează, devenind mai bun.

Xiaomi-Mi-Smart-Band-6

Mi Band 6, include următoarele:

  • Ecran AMOLED mare;
  • Pulsoximetru;
  • Încărcare magnetică care vă permite să încărcați brățara fără a o scoate din curea;
  • Până la 14 zile de viață a bateriei;
  • Peste 30 de moduri de exerciții și detectarea automată a șase tipuri de antrenament.

Aspect

Din punct de vedere vizual, brățara a rămas practic neschimbată. A devenit cu câțiva milimetri mai mare, dar veți observa acest lucru doar într-o comparație directă. Poziția senzorilor s-a schimbat ușor.

Mi Band 6, ca și modelele anterioare ale seriei, este fabricat din plastic de înaltă calitate, care, chiar și după uzare activă, rămâne ca nou.

Ecranul AMOLED are o rezoluție excelentă și o densitate mare de pixeli de 326 ppi. Deci, din punctul de vedere al afișării imaginilor, orice fotografie poate fi plasată. Va arăta grozav!

Apropo, puteți face și imagini de fundal personalizate. Există 5 opțiuni de șablon în aplicație.

Ecranul are o luminozitate excelentă de 450 de niți, ceea ce face ca ecranul să fie lizibil chiar și în cel mai strălucitor soare.

Despre funcțiile fitness

Principala schimbare în comparație cu Mi Band 5 este senzorul de oxigen din sânge. Cu COVID-19, a devenit deosebit de relevant, deoarece unul dintre simptomele bolii este scăderea cantității de oxigen din sânge. Desigur, acesta nu este un dispozitiv medical. Cu toate acestea, la ultima întâlnire cu medicul, el a arătat o valoare similară cu pulsoximetrul, care a fost atașat la degetul meu.

În COVID-19, nivelul de oxigen din sânge scade semnificativ, astfel încât acuratețea Mi Band 6 poate fi suficientă.

Concluzie: ar trebui să cumperi Mi Band 6?

Dacă aceasta este prima dvs. brățară, cu siguranță merită procurată. Chiar ajută la sport. Da, și motivează bine.

Dacă sunteți proprietarul Mi Band 4, atunci s-ar putea să merite. Noua brățară are un ecran mai mare, iar senzorii sunt mai exacți. â

Proprietarii Mi Band 5 ar putea să aștepte și alt dispozitiv. Deși, dacă doriți un ecran mare și un pulsoximetru, atunci vă puteți răsfăța.

huawei band 6

Principalul concurent al brățării este HUAWEI Band 6 la un preț similar, care pare să poată face exact același lucru ca Mi Band 6.

Sharing is caring!
more

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *