recenzie Samsung Galaxy A52

Recenzie Samsung Galaxy A52: mai bun, mai rapid

Samsung Galaxy A52 arată promițător, deoarece există puține smartphone-uri mid-range cu stabilizare optică și protecție la umiditate pe piață. Și are și un design interesant, un ecran cu suport pentru 90 Hz și un procesor Qualcomm.

Luminos și practic

Carcasa Galaxy A52 este complet din plastic, la fel ca a predecesorilor săi. Cu toate acestea, pentru un dispozitiv mare, acesta este chiar un plus: capacul mat este rezistent, iar greutatea dispozitivului este adecvată pentru astfel de dimensiuni – 189 grame. Dacă ar fi din sticlă, telefonul ar fi probabil mai greu. Singurul aspect negativ despre material – nu este la fel de plăcut la atingere ca modelele emblematice Samsung. Partea din spate al Galaxy S21 este, de asemenea, din plastic, dar catifelată la atingere.

 

Carcasa a primit protecție împotriva apei și a prafului în conformitate cu standardul IP67 – o calitate rară în clasa de mijloc. Difuzoarele sunt stereo. Marja volumului este foarte bună, sunetul este puternic, dar calitatea este inferioară smartphone-urilor emblematice.

Puteți instala microSD de până la 1 TB în slotul SIM, dar va trebui să folosiți o singură cartelă SIM. Impresia generală a designului Samsung Galaxy A52 este bună: gadgetul s-a dovedit a fi practic.

Samsung Galaxy A52 1

Verifică preț

Culorile sunt mai suculente

Samsung instalează în mod tradițional matrice Super AMOLED chiar și la modele ieftine. Galaxy A52 nu face excepție. Matricea cu diagonala de 6,5 inci are un contrast excelent și o culoare neagră profundă, nu există nici o plângere cu privire la unghiurile de vizualizare.

Principala caracteristică a ecranului Galaxy A52 este rata de refresh, crescută la 90 Hz. Diferența este vizibilă: atunci când parcurgeți meniul sau fluxurile de socializare, procesul este ușor. Și pentru a economisi energia bateriei, puteți seta standardul de 60 Hz.

Scanerul de amprentă sub-ecran este lent. Dar pe fundalul Galaxy A51, progresul este vizibil – în modelul anterior, senzorul era sensibil la schimbările de vreme, umiditate și unghi de atingere. Senzorul de amprentă al noului smartphone funcționează mai bine.

Patru camere în acțiune

Modulul principal are stabilizare optică, iar rezoluția este de 64 megapixeli, la fel ca la Galaxy A72. Diafragma obiectivului este f / 1,8. Ambele telefoane au un macro unghi larg de 12MP și macro de 5MP. Galaxy A52 nu are zoom optic, în schimb este instalat un senzor de adâncime.

Samsung Galaxy A52

Calitatea fotografiei corespunde așteptărilor: în timpul zilei, se obțin fotografii bune cu claritate și culori moderat saturate. Unghiul de vizualizare este solid, de 123 de grade, ceea ce vă permite să faceți fotografii spectaculoase. Cu toate acestea, A52 are probleme cu definirea limitelor obiectelor, ceea ce cauzează erori la estomparea fundalului.

Procesor

Galaxy A52 este alimentat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 720G – o opțiune bună, testată în timp. Este realizat folosind o tehnologie de proces de 8 nanometri, nu este predispus la încălzire excesivă. Numerele de referință sunt, de asemenea, semnificativ mai mari decât cele ale Galaxy A51. Fanii „dragonilor” vor fi mulțumiți.

Dacă utilizați în mod activ smartphone-ul, unele defecte devin vizibile. Aplicațiile minimizate sunt adesea descărcate din memorie, blocajele sunt, de asemenea, vizibile atunci când comutați activ între serviciile care rulează, meniul de setări și desktop.

Autonomia

Capacitatea bateriei este de 4500 mAh. Smartphone-ul poate rezista fără dificultate unei zile de utilizare activă. Dacă faceți o mulțime de fotografii, sunteți activ pe rețelele de socializare, urmăriți YouTube, atunci până seara va scădea aproape total bateria. Utilizatorii mai puțin activi se pot aștepta la o zi și jumătate dintr-o singură încărcare. Telefonul acceptă un încărcător de până la 25 de wați.

Sharing is caring!

1 thought on “Recenzie Samsung Galaxy A52: mai bun, mai rapid”

  1. Pingback: Cum să alegi un scuter electric? » CapsLock IT

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *