Samsung Galaxy A01 recenzie

Recenzie Samsung Galaxy A01- telefon ieftin, potrivit și pentru copii

Samsung este bine cunoscut pentru seria Galaxy S și Galaxy Note. Dar, producătorul are modele entry-level și mid-range – seria Galaxy A, care sunt mai ieftine.

Are un design frumos și un ecran aproape fără rame, cu luminozitate ridicată, cu toate acestea, procesorul este lent, are puțină memorie și calitatea camerelor este mediocră.

Design și aspect

Samsung Galaxy A01 este un smartphone de buget. Are o carcasă din plastic și un modul mic de cameră. Cu toate acestea, gadgetul nu arată urât. Dimpotrivă, are un design atractiv și compact, pe care mulți îl pot găsi pe placul lor.

Samsung Galaxy A01 recenzie

Dispozitivul se va potrivi cu ușurință în buzunarul pantalonilor. Capacul din spate, din plastic, al Galaxy A01 are o suprafață neagră mată.

În ceea ce privește fiabilitatea, Galaxy A01 nu diferă mult de alte modele din segmentul bugetar. Nu are protecție IP, astfel încât acest dispozitiv nu este imun la căderi și intemperii.

Afișaj

Ecran LCD de 5,7 inci cu o picătură pentru camera frontală. Rama din jurul afișajului este mică, luminozitatea este mare, iar unghiurile de vizualizare sunt largi.

Rezoluția afișajului este de 1520 × 720 cu o densitate de pixeli de 294 ppi.

Modulul principal de cameră al Samsung Galaxy A01 este format din doi senzori: un senzor de unghi larg de 13MP (f / 2.2) și un senzor de adâncime de 2MP (f / 2.4). Camera frontală are o diafragmă de 5 megapixeli f / 2.2.

Fotografiile ies destul de bine numai în lumină puternică. În întuneric, anularea zgomotului este prea agresivă, iar detaliile devin foarte scăzute.

Camera Galaxy A01 poate înregistra videoclipuri 1080p. Calitatea este clară, dar telefonului îi lipsește orice stabilizare a imaginii.

Software

Sistemul de operare al Galaxy A01 este Android 10 cu shell One UI 2 de la Samsung. Are o serie de caracteristici unice: ordinea inversă a butoanelor de navigare, setări actualizate și o mulțime de aplicații utile.

Performanță

Procesor Qualcomm Snapdragon 439, 2 GB RAM și 16 GB stocare internă. Puteți monta un card microSD de până la 512 GB. Pentru comparație, Motorola Moto E are un chipset Qualcomm Snapdragon 632, 2 GB RAM și 32 GB stocare.

Samsung Galaxy A01 recenzie

Verifică preț

Dispozitivul este potrivit pentru îndeplinirea sarcinilor de bază – navigarea pe web, comunicarea în rețelele sociale și vizionarea videoclipurilor.

Autonomie Samsung Galaxy A01

Galaxy A01 are o baterie de 3000mAh. Nu este mult, dar durata de viață a bateriei este suficientă pentru 10 ore de vizionare a videoclipurilor HD prin Wi-Fi, cu luminozitate maximă.

Ar trebui să-l cumperi?

Dacă te uiți la Galaxy A01, pe de altă parte, la un preț relativ mic, primești un smartphone capabil să primească apeluri, să trimită mesaje, să verifice e-mailuri, să intre online și să facă fotografii. Îl recomand pentru copii și persoane în vârstă, care au nevoie, în primul rând, de un telefon pentru a fi apelați.

Sharing is caring!
more

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *