POCO M3 PRO recenzie

Recenzie POCO M3 PRO – informații si păreri

Telefoanele inteligente ale brandului, recent devenit independent, Poco, sunt cele mai echilibrate dispozitive care au propria lor față și poartă ADN-ul Xiaomi, și anume, cea mai bună combinație de caracteristici la un cost rezonabil. Un brand separat este un alt mod de a se apropia de utilizatorii care reacționează destul de călduros la produsele Poco. POCO M3 PRO

Design

Panoul frontal este rareori surprinzător din punct de vedere al designului la acest brand. Nici la POCO M3 PRO nu s-a întâmplat un miracol.

POCO-M3-PRO-5G-4

Pe spate, totul este în tradiția lui Poco: accentul vizual principal se face pe modulul camerei. Plasticul este lucios și oglindit, ceea ce nu se potrivește acelor utilizatori cărora nu le place murdăria vizibilă de pe suprafața panoului din spate.

Afişaj

Poco M3 Pro are o matrice IPS de 6,5 inci. Luminozitatea standard este definită la 400 de niți.

Suportă o rată de refresh de 90 Hz, care va fi apreciată în primul rând de gameri. Mulți spun că această funcționalitate pare să nu fie atât de importantă, dar în același timp devine dificil să revii la 60 Hz, există o diferență.

Baterie

Capacitatea bateriei Poco M3 Pro este cu 1000 mAh mai mică decât cea a modelului M3 lansat iarna, se pare că acest lucru se datorează schimbărilor de dimensiuni ale smartphone-ului. Scăderea capacității practic nu a afectat autonomia dispozitivului.

Memorie, chipset, performanță

Este prezent modestul MediaTek Dimensity 700, ce aparține clasei de buget a cipurilor 5G.

Sistemul funcționează inteligent, modul de accelerare este activat automat în jocuri.

Capacități de comunicare

Prezența unui modul NFC a devenit obligatorie pentru mulți utilizatori, plata contactless este acum în uz și nu va ceda. Această funcționalitate este disponibilă și la Poco M3 Pro.

POCO M3 PRO

Verifică preț

Camere

Citind recenziile Poco M3, trebuie să recunosc că nu m-a impresionat în mod deosebit calitatea filmării și, uitându-mă la caracteristicile similare ale modulelor dintr-un smartphone cu prefixul Pro, m-am așteptat la rezultate mediocre. Dar după ce am văzut rezultatele filmărilor, scepticismul meu s-a schimbat în surprindere, deoarece smartphone-ul filmează destul de bine pentru banii săi. În același timp, cadrele în modul de zi sunt suculente și detaliate, nu mă așteptam la un astfel de rezultat.

La amurg și noaptea, calitatea este puțin mai slabă.

Rezoluția maximă este de 1080p la 30 de cadre pe secundă. Camera frontală nu este, în mod clar, una de top.

Impresii și concluzii POCO M3 PRO

Putem spune că smartphone-ul nu este, în mod clar, rău, în ceea ce privește caracteristicile sale. La fel ca multe smartphone-uri Poco, acesta a primit un design recunoscut, susținut de o bună ergonomie. Camerele sunt mai bune decât ne-am așteptat, iar procesorul face tot posibilul și nu cedează jocurilor înfometate de grafică.

Ar fi fost ideal să fi avut difuzoare stereo, dar, din păcate, nu de data aceasta.


Vezi și Recenzie ASUS ZenFone 8

Sharing is caring!
more

1 thought on “Recenzie POCO M3 PRO – informații si păreri”

  1. Pingback: Are nevoie copilul de smartphone: opinia oamenilor de știință și sfatul experților

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *