mirosul neplăcut din baie

8 modalități de a scăpa de mirosul neplăcut din baie

Dacă baia ta este afectată de un miros neplăcut, care uneori este dificil de îndepărtat, iată 8 modalități de a scăpa de el!

1. Curăță regulat

Pentru unii, sfatul va părea banal, dar nu toată lumea îl folosește. Una dintre cele mai bune modalități de a masca un miros urât este să scapi de el. Pentru asta este curățenia.

Pentru a nu petrece o zi întreagă făcând curățenie, împărțiți sarcina. În baie – spală cada sau dușul îndată după ce îl folosești. Murdăria poate fi îndepărtată mai repede astfel. M-am spălat pe dinți – șterg chiuveta, etc.

2. Folosește un difuzor de parfum

Este un dispozitiv mic care eliberează parfumul folosind căldură, aer comprimat sau bețe de lemn. Este ușor să îl ascunzi: difuzorul este de obicei mic. Poate fi așezat pe chiuvetă sau în spatele toaletei, așezat pe unul dintre rafturi.

mirosul neplăcut din baie

3. Ferește-te de prosoapele umede

Unul dintre principalele motive pentru mirosurile neplăcute din baie sau duș sunt prosoapele umede rămase. Acestea, fiind îndoite pe măsuța de toaletă sau mototolite pe podea, nu se usucă mult timp, după care capătă un miros neplăcut.

Pentru a menține camera mirosind bine, nu uita să agăți prosoapele sau să le lași pe uscătorul cald. Spală-le în mod regulat.

4. Cumpără săpun parfumat

Nu te zgârci la produse de marcă: au un miros puternic, dar nu deranjant. După duș, nu numai tu vei mirosi frumos, ci și camera.

5. Nu uita să ventilezi baia

Indiferent dacă are sau nu ferestre, este important ca aerul proaspăt să intre în cameră. După scăldat, lasă ușa deschisă cel puțin o jumătate de oră. Acest lucru va ajuta la combaterea umezelii – principalul dușman al curățeniei și confortului în cameră.

6. Adaugă plante aromate

Lasă în baie pungi cu lavandă sau mentă. Plantele vor ajuta la mascarea mirosurilor neplăcute.

baie neobisnuita

7. Adaugă detergent în rezervorul de toaletă

Poți scăpa de mirosul neplăcut din baie folosind balsam de rufe. Chiar dacă cureți baia la timp, uneori camera poate fi comparată cu un depozit de substanțe chimice periculoase – iar toaleta este de vină pentru acest lucru. Pentru a evita mirosurile neplăcute, toarnă balsam de rufe parfumat în recipient. Deci, vei satura apa cu un miros plăcut – va masca urmele utilizării toaletei, la care odorizantele nu ar putea face față.

8. Nu uita să scoți coșul de gunoi

O altă zonă de pericol care este uneori uitată. Obișnuiește-te să scoți gunoiul zilnic, chiar dacă coșul nu este plin. Bacteriile cresc rapid în deșeuri și provoacă miros urât.

Dacă coșul este curat, adaugă câteva picături de ulei esențial în punga de gunoi. Deschizându-l, vei simți o aromă plăcută.


Vezi și Samsung: mașini de spălat rufe inteligente

Sharing is caring!
more

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *