scuter electric sunra

Cum să alegi un scuter electric?

Dacă trotinetele electrice par prea slabe pentru tine, atunci acest articol îți va fi de ajutor. Spre deosebire de trotinete, scuterele electrice nu sunt doar mai puternice, ci și mai bune din punct de vedere al confortului. Unele modele sunt echipate cu un scaun dublu. Scuterele electrice au, de asemenea, un portbagaj unde poți depozita diverse lucruri. Deci să vedem cum să alegi un scuter electric.

Înainte de a cumpăra, asigurați-vă că știți ce caracteristici sunt importante pentru astfel de dispozitive:

1. Capacitatea bateriei. Rezerva de putere depinde de aceasta și, prin urmare, cât de departe puteți merge cu o singură încărcare.

2. Greutate maxim suportată. Această cifră este deosebit de importantă pentru scuterele cu scaune duble.

3. Putere. Viteza posibilă a scuterului depinde de aceasta. Modelele pentru copii au o putere mai mică.

4. Cost. Magazinele oferă atât modele din segmentul de preț mediu, cât și dispozitive foarte scumpe. Concentrați-vă asupra bugetului, dar nu uitați să vă uitați la specificații. Nu este neobișnuit să găsiți dispozitive cu aceleași caracteristici la prețuri diferite. Și să plătești mai mult este pur și simplu nejustificat.

5. Greutatea structurii și caracteristicile acesteia. Dacă locuiți într-un apartament mic, căutați scutere electrice ușoare și pliabile. Va fi mai ușor să le ridicați și să le depozitați. Dispozitivele mari, pe de altă parte, necesită mult spațiu, pe care de obicei îl au doar proprietarii de garaje sau case private.

Scuter electric SUNRA Hawk

Cum să alegi un scuter electric

Verifică preț

Hawk este un scuter electric de la renumitul producător chinez SUNRA. Compania își vinde scuterele în peste 70 de țări și are o capacitate de producere de 2 milioane de scutere electrice pe an.

Scuterul este echipat cu un motor electric SUNRA de 2000W, de înaltă calitate. Are două baterii litiu, înlocuibile, suficiente pentru o distanță de până la 130 km. Durata de încărcare a bateriei este de 2 ore.

afisaj

Scuterul are un panou digital ușor de citit, care oferă informații de bază, cum ar fi starea bateriei. Are difuzoare încorporate care vă permit să redați muzică în timp ce conduceți. Și poate suporta greutatea maximă de 125 kg.


Vezi și Recenzie Samsung Galaxy A52

Sharing is caring!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *