Top 8 Cele mai bune căști fără fir 2021

Top 8 Cele mai bune căști fără fir 2021

Astăzi, smartphone-urile au ajuns să însemne mult mai mult pentru oameni decât doar dispozitivul pe care îl folosim pentru a comunica cu alte persoane. Lista posibilităților gadgeturilor electronice este nesfârșită, iar progresul în dezvoltarea funcțiilor noi și interesante nu se oprește nicio secundă. Produsele conexe continuă să apară și sunt la mare căutare pe piață: powerbank, ceasuri inteligente, căști fără fir.

Căștile fără fir au „aruncat în aer” lumea dispozitivelor electronice în 2016, când binecunoscuta companie Apple a introdus pe piață primul model de Airpods (deși, de fapt, dispozitive similare au fost dezvoltate în anii 1990 și 2000, dar toate aceste încercări au fost fără succes). Compacte și elegante, căștile albe au captivat milioane de utilizatori. Un set de funcții suplimentare, pe lângă faptul că a fost folosit doar ca set de căști, le-a adus în cele din urmă în față, lăsând omologii cu fir mult în urmă.

Restul corporațiilor de top care produc smartphone-uri și alte echipamente electronice s-au alăturat acestei curse și au început să își dezvolte modelele de căști fără fir, extinzându-și funcționalitatea, oferind clienților alte forme, culori și multe altele.

casti wireless

În acest articol, vom analiza următoarele puncte în detaliu:

 • Principalele funcții și caracteristici ale căștilor fără fir.
 • Tipuri de căști fără fir.
 • Cum să alegeți căștile wireless?
 • Cele mai bune căști fără fir.

Funcții și caracteristici ale căștilor fără fir

Când alegeți căști wireless, este important să determinați mai întâi funcțiile pe care le va îndeplini. Cu alte cuvinte, de ce ai nevoie de căști fără fir? Vrei să faci sport și să asculți muzică, trebuie să vorbești adesea la telefon în timp ce conduci sau vrei să fii o persoană modernă și avansată în domeniul gadgeturilor și, prin urmare, căștile fără fir sunt vitale pentru tine.

În primul rând, să definim principalele funcții care sunt tipice pentru majoritatea gadgeturilor (deoarece anumite modele pot avea funcționalități avansate).

 • Buton pentru pornirea și oprirea dispozitivului;
 • Butoanele care reglează volumul căștilor și cu aceleași butoane puteți comuta piesele și derula înapoi;
 • Posibilitatea de a întrerupe/reda muzică;
 • Butonul de acceptare a apelului, care este, de asemenea, utilizat pentru a inchide un apel.

Principalele caracteristici tehnice ale căștilor fără fir includ:

 • Gama de frecvențe. Cu cât raza de acțiune este mai mare, cu atât mai bine;
 • Sensibilitate – mare și scăzută;
 • Rezistența (impedanța) afectează calitatea sunetului și consumul de energie;
 • Puterea.

Tipuri de căști fără fir

Înainte de a trece la criteriile care vă vor ajuta să alegeți cele mai bune căști fără fir, să vedem ce tipuri găsim pe piață:

 • Vacuum – au o izolare fonică bună, nu cad din urechi;
 • Rezistente la apă – cu aceste căști puteți înota în piscină.
 • Deasupra capului – acoperă complet urechile și formează un spațiu închis pentru sunet. Ideale pentru jucători;
 • In-ear – sunt cel mai frecvent tip de căști fără fir. Principalul dezavantaj al acestora este că nu toate modelele se fixează bine în urechi, așa încât să nu cadă.
 • True Wireless. Un exemplu de căști TWS sunt Air Pods.

Pot fi clasificate, de asemenea, după tipul de conectare:

casti fara fir

Căști Bluetooth – se conectează cu ușurință la: laptop, smartphone, computer, tabletă și chiar televizor. Acesta este cel mai modern și versatil tip. Singurul dezavantaj al acestor căști este zona de acoperire a semnalului. Cel mai adesea este limitat la zece metri, în funcție de model și producător. Căștile Wi-Fi funcționează pe același sistem.

Căști cu infraroșu – se conectează la un dispozitiv LED cu infraroșu. Principalul dezavantaj aici este că cele două dispozitive trebuie să fie aproape și să se „vadă” reciproc.

Cum să alegeți căștile wireless?

Desemnăm scopul achiziționării căștilor fără fir – practicarea sportului, lucrul sau jocul la computer, comunicarea constantă. Puteți cumpăra mai multe tipuri și veți avea un dispozitiv separat pentru fiecare situație.

Aflați durata de viață a bateriei căștilor. Modelele chinezești pot fi utilizate până la 10 – 15 ore fără reîncărcare.

Parcurgeți principalele caracteristici despre care am scris în prima secțiune.

casti in ear

TOP 8 Cele mai bune căști fără fir 2021

1. Soundcore Liberty Air 2 Pro

TOP-ul nostru se deschide cu un produs nou care a câștigat deja dragostea multor utilizatori.

La începutul anului 2021, compania chineză Anker a prezentat căștile fără fir Soundcore Liberty Air 2 Pro cu trei moduri de suprimare a sunetelor străine – în transport, în aer liber și în interior. Potrivit dezvoltatorilor, acest dispozitiv va putea suprima diferite frecvențe, adaptându-se la o anumită situație. Adică, în timp ce stai în birou cu aceste căști, în modul „Indoor”, nu vei auzi conversațiile altor persoane. În plus, compania a remarcat super-calitatea comunicării pe care o garantează aceste căști.

Anker s-a ocupat de toate – chiar și ambalajele care vor atrage atenția pe rafturile magazinelor. Și carcasa în sine are un strat moale la atingere.

Liberty Air 2 Pro cu tehnologia PureNote vă poate analiza chiar și calitatea auzului și crea o setare personalizată a sunetului. Această caracteristică se numește HearID.

Dispozitivul este proiectat pentru 32 de ore de funcționare – până la opt ore fără reîncărcare. Raza de acțiune este practic cea mai mare posibilă – până la zece metri.

Soundcore Liberty Air 2 Pro

Nota – 4,9 din 5

2. Bose Sport Earbuds

Dispozitivul, după cum sugerează și numele, este ideal pentru sport. Datorită potrivirii sigure în urechi, acestea nu vor cădea în timpul antrenamentului și vă vor oferi acompaniamentul muzical perfect. Dezvoltatorii căștilor vorbesc despre propria lor tehnologie de sunet patentată, care nu-l va lăsa pe utilizator indiferent. Puteți face jogging și în ploaie, căștile Bose Sport – nu se tem de umezeală.

O altă caracteristică convenabilă este posibilitatea de a prelua apelurile, de exemplu, în timpul unui antrenament.

Printre avantaje, utilizatorii notează sunetul natural special al pieselor.

Bose Sport Earbuds

Nota – 5 din 5

3. Apple AirPods2

Acest model nu are nevoie de o introducere specială. Căștile au fost apreciate de milioane de oameni. După prezentarea primelor căști fără fir de la Apple, acum cinci ani, a început boom-ul gadgeturilor True Wireless.

Design perfect – carcasa albă lucioasă. Pentru a afla nivelul de încărcare al carcasei și al căștilor, trebuie doar să puneți dispozitivul lângă telefon și toate informațiile vor fi afișate pe ecran.

Au încărcare express, pentru o funcționare de încă 3 ore (sau două ore de convorbire).

Apple AirPods2 căști fără fir

Nota – 4,7 din 5

4. HUAWEI FreeBuds 3

O altă noutate pe piața dispozitivelor fără fir. Dispozitivul recunoaște în mod clar sunetele străine și le suprimă, redând doar sunet pur și de înaltă calitate.

Este demn de remarcat designul original al HUAWEI FreeBuds 3 – elegant și laconic. Acest lucru se aplică atât carcasei, cât și căștilor.

Un ciclu de încărcare reprezintă patru cicluri complete de funcționare a căștilor. Au un senzor de vibrații încorporat care recunoaște vocea.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui dispozitiv este încărcarea rapidă, care durează doar o oră. Iar viața bateriei durează patru ore.

HUAWEI FreeBuds 3 căști fără fir

Nota – 4,6 din 5

5. Samsung Galaxy Buds

Cunoscuta companie sud-coreeană nu s-a îndepărtat de concurenți și își menține nivelul. Căștile fără fir Galaxy Buds sunt compacte, originale și de înaltă calitate. Acestea se disting de alte modele prin posibilitatea funcționării pe termen lung – în modul de apel, pot lucra până la cinci ore.

Modelul este confortabil, nu cade din urechi, nici măcar în timpul mișcării active. Sunetul bun este un atu esențial al dispozitivului.

Samsung Galaxy Buds căști fără fir

Nota – 4,7 din 5

6. JBL Tune 500 BT

Aceste căști vor fi active până la treizeci de ore – fie că ascultați muzică sau vorbiți la telefon. Au nevoie doar de trei ore pentru a se reîncărca.

Dispozitivul comută cu ușurință între dispozitive – trebuie doar să-l sincronizați o singură dată. Dacă primiți un apel pe telefonul dvs. și, în acest moment, ascultați ceva pe computer prin căști, JBL Tune 500BT va naviga rapid și va prelua apelul de pe telefon.

Nota – 4,6 din 5

7. Apple AirPods Pro

AirPods Pro este evoluția căștilor Apple. Dotate cu un sistem activ de suprimare a zgomotului, se potrivesc perfect în urechi, sunt fixate ferm.

Zgomotul extern nu intră în microfon. Spre deosebire de modelele anterioare, acestea funcționează mai mult: trei ore și jumătate de convorbire. Întreaga problemă cu produsele Apple rezidă tocmai în bateriile cu consum redus de energie, care trebuie încărcate frecvent.

Apple AirPods Pro

Nota – 4,7 din 5

8. Xiaomi Mi True 2 Basic

Producătorii notează calitatea ridicată a reducerii zgomotului și transmiterea clară a vocii. Căștile acceptă funcția de conectare automată rapidă la dispozitive. Difuzor – 14,2 mm.

Durata totală de viață a bateriei în carcasă este de până la douăzeci de ore.

O opțiune excelentă pentru cei care caută căști fără fir la un preț bun.

Xiaomi Mi True 2 Basic căști fără fir

Nota – 4,3 din 5


Tu pe care le alegi?

Sharing is caring!

3 thoughts on “Top 8 Cele mai bune căști fără fir 2021”

 1. Pingback: SAMSUNG GALAXY S20 FE - smartphone la un preț accesibil -

 2. Pingback: XIAOMI REDMI NOTE 9 - când beneficiile sunt evidente - CapsLock IT

 3. Pingback: Samsung lansează o linie emblematică de tablete Galaxy Tab S8

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *